Úspěšná zimní sezóna dorostenky Adély Machové
Tereza Wasserbauerová, 25.2.2015

Dne 20. – 22. 12. 2014 se konal turnaj v klubu Tenis Cibulka, kterého se zúčastnila naše hlinecká hráčka Adéla Machová. V 1. kole porazila Kropáčkovou Elišku (TJ Spoje Praha), ve 2. kole zvítězila nad Kacmundovou Nelou (TK Písek), ve 3. kole vyhrála utkání proti Kulhavé Veronice (Tenis – Centrum DTJ HK). V semifinále narazila na hráčku Alžbětu Novákovou (LTC Pardubice), která ji bohužel z turnaje vyřadila. Áďa skončila na krásném 3. místě!

Dne 10. – 12. 1. 2015 se Adélka zúčastnila turnaje v klubu Tenis – Centrum DTJ HK, kde se sešlo 16 účastnic. Áďa vstoupila do turnaje jako 5. nasazená hráčka, ve kterém se hladce probojovala do finále přes hráčky Průchová Tereza (LTC Nový Bydžov), 2. nasazenou hráčkou Mikulovou Natálii (TC Jičín) a 4. nasazenou Kroisovou Adélu (LTC Nový Bydžov). Ve finále se Áďa utkala s domácí Kozlíkovou Magdalénou, kterou porazila 6:4 7:6 a stala se vítězkou tohoto turnaje!

V následujícím víkendu 17. – 19. 1. se Áďa zúčastnila turnaje v Poděbradech, kam se přihlásilo 12 účastnic. Áďu bohužel hned v 1. kole po velké bitvě porazila Lamiová Klára (TJ Lázně Bělohrad).

24. – 26. 1. 2015 se Áďa zúčastnila turnaje ve svém oblíbeném klubu Tenis Cibulka, kam přijelo 23 dorostenek. Naše hráčka nastoupila do turnaje jako 7. nasazená. Áďa hladce prošla 1. kolem vítězstvím nad Šimkovou Jessicou (Sokol Smíchov I.) a následovaly dvě třísetové bitvy, kde porazila 2. nasazenou hráčku Vachtlovou Janu (LTC Slovan Kladno) a Markvartovou Annu (SK Aritma Praha). Finálové utkání Áďa bohužel musela skrečovat, ale i tak získala krásné 2. místo!
Ve čtyřhře se společně s Mikulovou Natálií umístila také na 2. místě!

Poslední lednový víkend se Adéla zúčastnila turnaje v TJ Sokol Vysočany TSM, kde se setkalo 18 účastnic. Áďa vstoupila do turnaje jako nenasazená hráčka a přesto se probojovala do finále, kde narazila opět na Alžbětu Novákovou (LTC Pardubice) a tuto hráčku, umístěnou na 60. příčce CŽ, porazila! Stala se tak vítězkou celého turnaje!

Gratulujeme ke skvělým výsledkům a přejeme hodně štěstí do dalších turnajů!


Komentáře:
Adéla Wasserbauerová
25.2.2015 23:06:10
Gratulace Adlo!! :)
 

Podporují nás: