Vrchol sezóny nejlepší hráčky Hlinska je zde!!
Pavel Severýn, 8.8.2014

Tak je to tady. Pardubická juniorka již klepe na dveře a nejvýraznější osobnost hlineckého mládežnického tenisu posledních let Adélka Wasserbauerová se již na ni poctivě připravuje. Doufám, že skalní fanoušci hlineckého tenisu ji pojedou podpořit. Kdo to ještě neví, tak Áďa bude hrát v neděli 10. srpna na kurtu číslo 7. Její soupeřka a čas zápasu bude znám v sobotu po 17. hodině, kdy je losování. Samozřejmě jakmile tyto údaje budou známy, tak je hodím k tomuto článku do komentáře, takže sledujte tento informační kanál a v sobotu večer se dozvíte více.
A jaké jsou její šance? Turnaje se účastní 48 nejlepších děvčat z celé republiky. Do turnaje se dostaly buď dle postavení na celostátním žebříčku či se kvalifikovaly výkonem na oblastních přeborech (tak jako tomu bylo u Ádi). 16 nejvýše postavených děvčat dle žebříčku jsou nasazené a zbývajících 32 děvčat budou hrát 1.kolo a postoupěj k těmto nasazeným děvčatům. Adélka je mezi těmito 32 nenasazenýma. Dle mého názoru z těchto 32 děvčat je více jak polovina dosti hratelná. Samozřejmě Áďa je precizně připravená (taky sem ji k tomu částečně připravoval i já :) a chce vyhrát celý turnaj. Reálně ale vyhrát právě nedělní zápas by již byl super výsledek. Všechny ostatní výhry by již byly třešničky na dortu a když by byl los hodně shovívavý, tak je reálné uhrát i kolo další. No ale to vše uvidíme právě v neděli případně dny následující.
Kdo náhodou zapomněl, tak ještě jednou - doufám, že se v neděli sejdem v Pardubicích v hojném počtu a podpoříme Adélku jak nejvíc to snad jen jde.
Takže Áďo hodně štěstí a ukaž jim co v tobě je!!! ;-)

Seznam účastnic si můžete prohlédnout zde a rozlosování a výsledky turnaje zde (samozřejmě bude dostupné až po rozlosování)


Komentáře:
Pavel Severýn
9.8.2014 17:48:32
tak rozlosováno a los celkem solidní..takže Áďa bude hrát proti Barboře Pokorný čtvrtej zápas na kurtu číslo 7. Dle propozic ne dřív jak ve 13:30..takže všichni doma naobědvat a hurá do Pardubic Adélce fandit!!!!!!
 

Podporují nás: