Hlinecký minitenis získal ocenění v anketě Nejúspěšnější sportovec Chrudimska i Pardubického kraje
Tereza Wasserbauerová, 1.5.2022

Ve středu 16. března se náš minitenisový tým zúčastnil galavečera předávání cen „Nejúspěšnější sportovec Pardubického kraje“. Do kulturního sálu ve Starém Hradišti dorazil tým v téměř kompletní sestavě - Kuba Pražák, Vojta Zerzán, Josefína Mrkvičková, Filip Halamka a Kamča Janáčková. Děti si večer užily, sál zastoupený převážně dospělými a dorosteneckými sportovci dokázaly příjemně oživit. Za svoje úspěchy ve sportovním snažení získaly ocenění na galavečeru ve Skutči „Nejlepší sportovní kolektiv Chrudimska“ a tentokrát i jako „Sportovní kolektiv žáků Pardubického kraje pro rok 2021“!

Náš tým byl nominován díky velkému úspěchu, kdy slavil nejdříve 1. místo v základní části Pardubického přeboru, díky tomu postoupili mezi 4 nejlepší týmy Východních Čech a ve velkém finále si vybojoval prvním místem postup na Mistrovství ČR, kde získali úžasné 2. místo. MČR se konalo v areálu prestižního klubu Sparta Praha a účastnilo se 8 nejlepších týmů republiky.

Sestava z MČR: Jakub Pražák, Vojtěch Zerzán, Denis Hayek, Josefína Mrkvičková, Filip Halamka, Kamila Janáčková, Trenérka: Tereza Wasserbauerová

Hráči získali také mimořádné ocenění od Východočeského svazu.

Dětem patří velká gratulace a hlavně hodně dalších úspěchů a hlavně zábavy na kurtech!!!!


Komentáře:
 

Podporují nás: