Turnaj dospělých
Tereza Wasserbauerová, 20.8.2016

Dne 13. - 14. 8. se u nás konal turnaj dospělých, kterého se zúčastnilo 11 mužů a 8 žen. Z domácích se zúčastnil Michal Havel a Standa Akrman. Zmínit musíme také kamarády Jirku Hipského a Adama Ševčíka. Gratulovat můžeme Standovi, který se přes zraněného Hipíka dostal do semifinále, kde nestačil na 1. nasazeného a také pozdějšího vítěze turnaje Petra Šmída. Michal bohužel po náročném pátku nestačil na svého pražského kamaráda Adama a mohl se tak věnovat ředitelování doprovodného sportovnímu programu mimo kurt, který obsahoval volejbal, nohejbal, badminton a fotbalové penalty. Sobotní večer končil grilovačkou, které se zúčastnili i noví kamarádi z Humpolce, které tímto zdravíme a těšíme se na Vás i příští rok :) Níže na fotce je vítěz Petr Šmíd a finalista Libor Racek.

Ve 4hře bohužel na sebe hned narazili Michal s Adamem na Hipíka se Standou, kteří zvítězili a postoupili do semifinále. Poté bohužel prohráli s 1. nasazenými Bůžkem a Šmídem, kteří 4hru vyhráli.

Turnaje žen se z domácích zúčastnila Sára Boušková, Míša Štorková, Adéla Wasserbauerová a já. Sára bohužel hned v 1. kole narazila na 1. nasazenou Simču Brožovou. Míša porazila Natálku Chábovou a poté i Simču Brožovou a tím se probojovala do finále. V dolní polovině pavouka jsem porazila Monču Brožovou, Áďa Terku Mafkovou a narazily jsme tak v semifinále na sebe, kde zvítězila Áďa. Konalo se tak, jak si vždycky všichni přejeme hlinecké finále. (Pro rýpaly, ano Áďa hraje za LTC PCE, ale je to hlinečanda). V nedělním finále vyhrála Áďa 6:2 6:2. Gratulace vítězce a také Míše, která má první velký úspěch v kategorii žen.

Ve 4hře jsme já s Áďou porazily Báru Polánskou a Monču Brožovou a ve finále jsme potrestaly Terku Mafkovou se Simčou Brožovou, které vyřadily Míšu a Sáru a byly jsme tak 1. ve čtyřhře.


Komentáře:
 

Podporují nás: