Uživatelské jméno:
Heslo:

Babytenisté vítězní při mistrovských utkáních
Simona Ježková, 2.6.2014

O víkendu se družstva babytenistů na domácích kurtech utkala s dalšími soupeři. TK Hlinsko "A" nepřerušilo svoji vítěznou šňůru, ještě si vylepšilo skóre her, když porazilo TK Pernštýn Pardubice "B" na gemy 36:2. Za tým nastoupili: Nela Odehnalová, Jonáš Novotný, Josef Havlík a Magdaléna Smékalová. Posledním soupeřem bude DTK Skuteč, utkání se odehrají už tento pátek na hlineckých kurtech od 15,00 hodin. Přijďte fandit!
Tým "B" nastoupil proti TK Ústí nad Orlicí "A". Stela Ježková vyzvala Libora Krále, kterého již jednou během zimní sezóny na turnaji porazila hladce 4:0. A začátek zápasu vypadal nadějně - rychle vedla 2:0. Soupeř hrál ale dobrý tenis, nekazil a zápas byl jak na houpačce, prohrávala 2:3, následně získala 3 hry pro sebe a vedla 5:3. Za stavu 5:4 a 40:15 nevyužila 2 matchbally a zápas rozhodoval až tie-break. Ten Stela 7:4 vyhrála a získala pro tým bod.
Adam Roušar sehrál další vyrovnaný zápas, v závěru rozhodovalo jen několik míčků. Tady ale koncovku ovládl soupeř a po výhře 6:4 vyrovnal stav zápasů na 1:1. Shodným výsledkem bohužel prohrála i Kristýna Picková, ale Fanda Vašek svůj zápas do vítězného konce dotáhl. Dobře se pohyboval a dobrou taktikou na jeho soupeřku bylo hrát dlouhé míče k základní čáře. Vyhrál 6:4, stav na zápasy byl 2:2 a kapitán určil dvojice pro čtyřhry: Stela nastoupila s Robinem Milfaitem, Fanda s Adamem. První dvojice prohrála 3:6, kluci se ovšem vytáhli a soupeři nic nedarovali - vyhráli 6:0. Na zápasy vyrovnáno, ovšem po sečtení gemů Hlinsko vyhrálo 30:28.


Komentáře:
 

Podporují nás: